Samoljepive naljepnice

Poštovani, sretni smo što u prodaju možemo pustiti samoljepive PVC naljepnice. Naljepnice su veličine 2×2 cm. Prozirne su tako da ne narušavaju izgled proizvoda. Također su trajne i otporne. Cijena im je 0,50 kuna po komadu, a prodaju se u setovima. Set se sastoji od 10 naljepnica na kojima su oznake iste boje, npr. 10 naljepnica plave. Oznake boja su ispupčene te tako taktilno prepoznatljive.
Naručiti možete preko udruge Lunas Spectrum na e-mail: lunaspectrum@gmail.com
Troškovi isporuke podmiruje naručitelj.
Primjer za upotrebu oznaka predstavljen je fotografijom. S gornje strane nalazi se oznaka za crnu boju, dok je oznaka za srebrnu ispod.

20170404_153153v

Memory Lunas spectrum

Poštovani, u prodaju stavljamo memory Lunas spectrum. Memory je napravljen od drvenih pločica dimenzije 4x4x1 cm. Oznake su otisnute tako da ih istovremeno moguće taktilno osjetiti i vidjeti. Memory se sastoji od 15 parova boja (trideset pločica) – plave, žute, crvene, zelene, narančaste, ljubičaste, smeđe, krem, ružičaste, bijele, crne, sive, zlatne, srebrne i prozirna. Pločice su smještene u okvir na kojemu su brojčane i slovne oznake. One označavaju smještaj pločice unutar okvira. Sistem je sličan kao kod igranja šaha. Memory je rasklopiv i zauzima malo mjesta pri transportu. Nije namijenjen samo slijepim osobama već svima. Memory možete naručiti preko udruge Lunas spectrum po cijeni od 140 kuna + poštarina.